Meer weten?

10KB Nijmegen

Wij zijn 10KB, een jong softwarebedrijf in Nijmegen met enorm veel expertise op het gebied van webapplicatie ontwikkeling.

Over 10KB

Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden digitale producten voor web en mobiel. Zowel als technisch uitvoerende partner of op projectbasis als uitbreiding aan een bestaande development team. Of het nu gaat om complexe internetvraagstukken, webapplicaties of het optimaliseren van processen en informatiestromen. Ons team van full-stack software ontwikkelaars denkt in iedere stap van het proces met de klant mee. Van ontwerp, ontwikkeling en het beheer ervan. Alles wat we doen, doen we altijd met kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid in het vizier. Dus geen halve kant-en-klaaroplossing, maar een strakke webapplicatie waar onze klanten op kunnen vertrouwen. Complexe IT-vraagstukken zien wij als uitnodiging om onszelf te blijven vernieuwen. De mogelijkheden op gebied van frontend, backend en DevOps zijn wat ons betreft juist de zaken die het ontwikkelen van software zo leuk maken.

Werken bij 10KB

Software ontwikkelen doe je samen. Bij 10KB doen wij dit dan ook in een klein en krachtig team. De hoofdingrediënten van ons team? Enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit. Aangevuld met een gezonde dosis nuchterheid werken we in een strakke organisatie met een perfecte balans tussen professionaliteit en plezier.

Wij houden van ons werk. Niet alleen omdat de developers van 10KB veel plezier beleven aan het ontwikkelen van software, maar ook omdat we onze werkomgeving zo hebben ingericht dat we optimaal kunnen functioneren. Je vindt ons kantoor - ook wel onze tweede huiskamer - in de Splendorfabriek in Nijmegen. Deze gerenoveerde gloeilampenfabriek ademt nog steeds de sfeer van industriële tijden en overtreft daarmee de stoutste dromen van een kantoor.

Wil jij onderdeel zijn van 10KB? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct. Wie weet werk jij binnenkort wel bij 10KB!

Openstaande vacatures

Backend Developer

Wil jij in een horizontale organisatie werken aan gevarieerde projecten voor diverse opdrachtgevers? Kom dan het team van 10KB versterken als Backend Developer! Solliciteer nu!

Full Stack Developer

Wil jij in een horizontale organisatie werken aan gevarieerde projecten voor diverse opdrachtgevers? Kom dan het team van 10KB versterken als Full Stack Developer! Solliciteer nu!

Junior Developer

Wil jij graag als developer aan de slag, maar vind je alleen maar junior-functies waarbij je minstens 10 jaar werkervaring nodig hebt? Bij 10KB zijn we altijd wel op zoek naar analytisch talent om ons team mee uit te breiden! Daarin zoeken we verder dan onze software-neus lang is en staan we ook altijd open voor mensen die misschien nog niet zo veel development-ervaring hebben. We zoeken in ieder geval mensen met een goed stel hersens die vrolijk worden van het kraken van puzzels. Dat coderen kunnen wij je eventueel wel leren ;)

Meer weten?