Meer weten?

BeterDichtbij Utrecht

Samen de zorg makkelijker maken. Daar werken de mensen van BeterDichtbij hard aan.

Over BeterDichtbij

Als digitale dienst maken ze het voor mensen mogelijk om in gesprek te gaan met de eigen arts of andere zorgverlener: eenvoudig en veilig. In iets meer dan een jaar tijd wordt BeterDichtbij al actief ingezet door 12 ziekenhuizen en meerdere huisartsenorganisaties in Nederland. Iedere dag wordt er gewerkt aan het optimaal aansluiten van de diensten van beterDichtbij op de wensen van gebruikers: van consument tot arts of andere zorgverlener. BeterDichtbij is een initiatief van en voor de zorgsector. Nederland is te klein voor veel losse initiatieven en digitale services hebben schaal nodig om echt een succes te worden en zo het verschil te maken voor de zorgsector. Daarom hebben achtentwintig regionale ziekenhuizen, de leden van de Vereniging van Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ), de handen ineen geslagen en samen BeterDichtbij geïnitieerd. Om de snelgroeiende dienst voor alle zorgorganisaties in Nederland beschikbaar te stellen, is BeterDichtbij sinds 2018 een zelfstandige organisatie.

Werken bij BeterDichtbij

BeterDichtbij wordt ontwikkeld en uitgerold door een enthousiast en ervaren team professionals met ervaring in zowel de zorgsector als ICT en dienstverlening. De organisatie zit op dit moment in de groei van haar leven; al 12 ziekenhuizen en meerdere huisartsenorganisaties hebben de diensten van BeterDichtbij al ingezet en de komende periode zullen meer organisaties zich hierbij aansluiten. Als werknemer krijg je de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf en je ambitie waar te maken.  

Openstaande vacatures

iOS Developer

Zoek je een actieve functie in een leuk team, waarbij je mensen verder helpt en elke dag veel gebeurt? Wil je meewerken aan het uitbouwen van een mooie digitale dienst in de zorg die vol in gebruik is? Samen de zorg makkelijker maken! Daar werken we elke dag aan met BeterDichtbij, en jij kunt daar ook aan bijdragen als iOS developer in ons eigen Mobiele team.

Meer weten?