Meer weten?

Open Circle Solutions Eindhoven

Open Circle Solutions is gespecialiseerd in maatwerk software. Experts leveren oplossingen op, op het hoogste niveau. Ze onderscheiden zich door samen met de klant projecten te formuleren en uit te voeren en zich niet te richten op detachering. De uitdagende projecten zijn veelal crossplatform Mobile, Java, Big Data in combinatie met AI en Machine Learning.

Open Circle Solutions.jpg

Over Circle Solutions

In 2014 besloten Patrick Deenen en Jordan van Est dat het tijd was voor de volgende stap. Samen hebben zij Open Circle Solutions opgericht, daarvoor werkten zij al een aantal jaren samen. Inmiddels is Open Circle Solutions uitgegroeid tot een club van ontwikkelaars, projectmanagers en consultants. Die hoge kwaliteit maatwerk software leveren, met gebruiksgemak als belangrijkste speerpunt.

Ontwikkeling doen ze samen met alle betrokkenen. Hun oplossingen worden zo een stuk gereedschap wat iedereen kan en wil gebruiken. Ze werken bij voorkeur op basis van open source producten die door de community ontwikkeld zijn. Door het slim inzetten van frameworks kunnen ze in korte tijd kwalitatief hoogstaande maatwerkoplossingen leveren, ter ondersteuning van kritische bedrijfsprocessen. Bedrijven voorop laten lopen door technologie en digitalisering. Dat is Open Circle Solutions! 

Team Meeting Open Circle Solutions.jpg

Werken bij Open Circle Solutions

Open Circle Solutions kenmerkt zich door het frisse en dynamisch team wat opgebouwd is uit experts in hun eigen vakgebieden. Hun cultuur is verantwoordelijk, eigenwijs, kritisch en ‘klant centraal’ waarbij iedereen de vrijheid én verantwoordelijkheid krijgt om te presteren! Vanuit een basis van Open Source technologie onderzoeken en testen medewerkers nieuwe tools en technieken. Hiervoor krijgen ze alle ruimte, tijd en opleidingsbudget zonder dat dit ze beperkt in hun keuzes en toekomstperspectief. Daarnaast wordt er bovengemiddeld geïnvesteerd in kennisdeling en opleidingen voor iedereen. 

Werken bij Open Circle.jpg

Openstaande vacatures

Java Developer

Ben je op zoek naar een baan waarbij je samenwerkt met leuke collega’s, die ook nog eens goed zijn in Java, Open Source en RedHat producten? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Medior + Java Developer

Ben je op zoek naar een baan waarbij je samenwerkt met leuke collega’s, die ook nog eens goed zijn in Java, Open Source en RedHat producten? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Meer weten?