Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 132 werkgevers gevonden.

USoft

USoft helps organizations to set up smarter business processes. With over thirty years of experience in creating low-code software, we are the leader in software for business automation and risk management. USoft is a private company with its headquarters in the Netherlands (Naarden) and a branch office in Serbia. We work with various partners in a global network, each of them specialized in implementation or knowledge. We work for a large number of customers, including logistics, aviation, financial services, healthcare and government.

Felton

Felton is een topbedrijf dat een partner is op het gebied van ICT-infrastructuren. Ze beheren, ontwerpen en implementeren dit voor klanten in diverse marktsegmenten. En zorgen dat zij op een veilige manier toegang hebben tot hun data en applicaties. Wil jij hier ook aan meewerken met behulp van state-of-the-art technologie? Dit is je kans!

Amersfoort
Bekijk werkgever

Comecer Netherlands B.V.

Comecer Netherlands BV in Joure ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve apparatuur en applicatiesoftware voor ziekenhuizen ten behoeve van de Nucleaire Geneeskunde en (Radio)farmaceutische industrie. Comecer Netherlands is onderdeel van de Comecer Group met haar hoofdkantoor in Castel Bolognese, Italië. Onze producten worden wereldwijd verkocht.

MCX

MCX is als een Oracle e-business suite cloud provider gestart en uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van technisch beheer van business applicaties in de Ccoud. Hun private cloud wordt aangeboden vanuit drie datacenters. MCX verzorgt de volledige infrastructuur om de klanten toegang te bieden tot hun applicatie in het datacenter.

Apeldoorn
Bekijk werkgever

Ledger Leopard

Ledger Leopard is collective of global experts that helps other organizations with implementing blockchain or Web3 solutions.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Sofico

Sofico is een toonaangevende internationale leverancier van software en de daarbij horende diensten voor de autofinanciering, leasing-, fleetmanagement- en mobiliteitssector. Onze Nederlandse kantoor is gevestigd in Houten en ons hoofdkantoor staat in Gent (België). Daarnaast hebben wij vestigingen in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Mexico, Australië en Japan. Dankzij een sterke visie en een uitgekiende strategie is Sofico, sinds haar oprichting in 1988, uitgegroeid tot een gezond en toekomstgericht bedrijf. Ons software-pakket ‘Miles’ is een ERP pakket voor autoleasing- en automotive financieringsmaatschappijen en is gebaseerd op een ongeëvenaarde business expertise en cutting-edge technologie.  Bij Sofico kom je terecht in een op groei gerichte, internationale en hoog-technologische omgeving. Wij bieden een uitdagende carrière met tal van doorgroeimogelijkheden en opportuniteiten om jezelf optimaal te ontwikkelen. Door coaching en praktische opleiding geven we de kennis van onze ervaren personeelsleden door aan nieuwe medewerkers. Je maakt bij ons deel uit van een dynamische unit, verantwoordelijk voor een set aan klanten en een specifieke regio.

Peach Group B.V.

PeachGroup is een relatief kleine speler in de SAP markt maar met een sterke drive om te groeien. PeachGroup is in 2005 opgericht en om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar medior en senior SAP consultants met HBO of academisch denkniveau.

Elevate Digital

Elevate Digital is een jong en innovatief bedrijf dat sinds 2011 bestaat. Ze ontwikkelen en optimaliseren digitale marketingstrategieën op basis van customer insights. En vinden hun kracht in creativiteit, samenwerken en innovatie. Meer weten over Elevate Digital? Lees dan snel verder!

NtwrkPeople

NtwrkPeople is een bedrijf in Geldermalsen dat zich volledig focust op alles wat met networking te maken heeft. Meer weten? Lees dan hier verder!

Geldermalsen
Bekijk werkgever

Visolity

Visolity is een ervaren bedrijf dat complexe infrastructuren en oplossingen ontwerpt, installeert, implementeert, migreert, onderhoudt en host voor diverse klanten. Meer weten over deze organisatie en wat ze jou kunnen bieden? Lees dan snel verder!

SMART4Solutions B.V.

SMART4Solutions is een bedrijf in ‘s-Hertogenbosch dat software-oplossingen ontwikkelt voor andere organisaties. Ze kenmerken zich als de ‘Oracle APEX-familie van Nederland’ en zoeken naar nieuw talent dat zichzelf verder wil ontwikkelen!

'S-Hertogenbosch
Bekijk werkgever

KYOS Energy Consulting

KYOS levert een software product aan klanten in de energiemarkt. De klanten kunnen daarmee hun portfolio van energiecontracten beheren, optimaliseren en risico’s inschatten. Ook kunnen ze hun energiecentrales, transport en gasopslag beheren. Klanten zijn energieleveranciers, energieproducenten en grote eindverbruikers in heel Europa.  

Data Tribes

Data Tribes is een innovatieve en dynamische start-up van data shapers. Ze willen door middel van data impact maken op de wereld en organisaties datagedreven maken. Heb jij ook een passie voor data? En wil je werken aan mooie opdrachten voor klanten als ING en UMC Utrecht? Dan is dit dé plek voor jou! Lees snel verder..

ORA Traders

ORA Traders is a young and ambitious proprietary trading company that operates in a highly dynamic industry. They’re specialized in trading options, futures and equities on multiple exchanges and markets. They work with their own capital and without clients. Would you like to know more? Click here to read their profile!

Amsterdam
Bekijk werkgever

Crystalloids

Crystalloids helps other companies to create a better customer experience and build marketing technology. Would you like to know more about this company? Then read on!

Amsterdam
Bekijk werkgever

BKWI

BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De oprichting van BKWI vloeit voort uit de invoering van de wet Structuur Uitvoering Werk en Inkomen (SUWI) in 2002. Ze bevorderen de samenwerking tussen overheidsorganisaties en zorgen ervoor dat gegevens over burgers en bedrijven door deze organisaties gedeeld worden op een snelle, makkelijke en veilige manier; binnen een paar seconden een digitaal klantdossier op maat.

Invenna

Invicta is een Marketing Tech scale-up en werkt voor marktleidende merken in Nederland. Ze zijn actief in elke branche waar de dialoog tussen aanbieder en consument centraal staat.

Nieuwegein
Bekijk werkgever

Isero IJzerwarengroep

De Isero IJzerwarengroep B.V. is dé ijzerwarengroothandel voor bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen en PBM's in Nederland. Met 41 vestigingen, een online vestiging, een in-house MBO-4 opleiding en een uniek distributiecentrum richt de Isero IJzerwarengroep BV zich op de bouw- en installatiebranche. De service aan de klant staat bij alle 500 medewerkers centraal.

Waddinxveen
Bekijk werkgever

Klinkende Taal

Wij, van Klinkende Taal, vinden het belangrijk dat elke Nederlander brieven, teksten of e-mails van bedrijven en overheid kan lezen. Daarom helpen wij bedrijven en overheidsinstanties met het schrijven van duidelijke, heldere teksten. Werk jij hier ook aan mee? Lees dan snel verder!

Laat meer werkgevers zien